zombierama there is no victory. not here, not anymore

25Aug/080

cuplu 17ani se filmeaza cand se fut (real amatori romania)

mda. scurt-metraj [4 minute 31 de secunde] care nu a fost premiat la cannes. si una dintre putinele chestii luate via odc [sau dc++] la care titlul chiar are o legatura solida cu ce se petrece in film.

in primul rand e vorba de un cuplu, care par a avea gen 17 ani, care se fut, care sunt amatori si locatzia poate sa fie romania [camera gen hotel cu pat dublu -gen mobiler romanesc infect si fara stil si peretzi vopsiti in verde spital]. acuma nevorbind nimeni [se gafaie dar in rest e un silent fuck] nu sunt 100% sigur ca ar fi romani. dar sunt tineri si ea are cur si tatze mijto si e bruneta cu par lung si gafaie foarte natural. spre diferentza de majoritatea tinerilor romani care se filmeza in timp ce fut tinere romance el tace si asta da un plus de stil si personajului si filmului. fustitza ei roz care acopera zona de contact pulo-pizdic este mega-inquietanta si sporejte si mai mult admiratzia mjea sincera pentru acest scurtmetraj iconoclast.
chestia este ca limitarea temporala duce la prezenta unei singure pozitii [ea calara pe el cu fetele amandoi spre camera]. paradoxal pozitzia este schimbata cu aceeasi pozitzie... poate pentru ca, din cate imi dau seama dupa privirile lor, camera de luat vederi era pusa pe televizorul din care canta alanis morisette [asta da soundtrack in contrapunct, eu unul nu inteleg cum sar fute cineva pe alanis morisette, dar la 17 ani multe este posibile].

am zis ca tanara este Buna? asa... chestia e ca tv-ul e dat pe un post de muzica si intra reclame la o colectzie de hituri care il include si pe Peter Andre cu al sau Mysterious Girl. ei se fut in continuare. intra si o reclama la o revista cu gadget sau colectible Star trek. filmul aluneca usor si insesizabil [pentru  public neavizat] in teritoriul criticii si alienarii sociale gen larry clark.

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment


No trackbacks yet.