zombierama there is no victory. not here, not anymore

12Oct/081

the earth dies screaming

dupa cum se mentioneaza si aici si aici nimeni nu dies screaming in filmu asta sfi-fi britanic de prin 1965... totusi moare muulta lume [gen toata populatzia planetei?] pentru ca the alien robots want to nice planet we take it!!!

partea buna e ca filmu e f mijto si vestea si mai buna este ca, believe it or not, este vizionabil integral dar in 7 segmente pe youtube

inceputul e aici, si restul e usor de localizat in sidebar

aparut intre I am Legend, Day of the Triffids,  Invasion of the Body Snatchers si ceva mai devreme decat Night of the Living Dead [si cu milenii inaintea lui the Stand al lu king] the earth died screamimng m-a facut sa ma intreb ce pula mea si cand pula mea sa intamplat cu suspansul. ca era pe moarte in anii 70 si ca a murit total vreme de vreo 20 de ani [80-80] jtiu. de ce, asta e chestia care ma roade.

de ce pula mea poate un silly low budget brit film  din anii '60 sa te bage mai bine in psihoze si atmosfere decat 95% din filmele ultimelor 2 decenii?

mda, in ultima poza se vede ceva gen zombiez... cadavre resurectat de alieni... nice touch.

a existat si foto oficiale color, desi filmu e superb tokma pt ca e in alb-negru

 

Comments (1) Trackbacks (1)
  1. pai io cre’ ca-ti trebe ceva talent ca sa creezi o stare sau atmosfera de suspans; sa stii sa lucrezi cu muzicienii (ma rog, tot ce tine de ost si sfx), cu actorii (care tre sa fie bunicei de felul lor) si sa ai un script inteligent scris (ma refer la dialoguri, indicatii scenice). nu vreau s-o dau in balarii, da’ cre’ ca tre’ sa fii un (cum zic profii de romana prin comentariile unor nuvele) “fin psiholog”.
    pt gore nu e nevoie de cine stie ce mindwork.

    da’ io sunt amator, mi-am dat doar cu parerea :)


Leave a comment